top of page

Wij helpen je merk onder de aandacht te brengen bij ons netwerk van journalisten, stylisten en influencers

 

Wil je meer naamsbekendheid en meer klanten dan is het tijd om serieus te beginnen met je PR. Dat is iets anders dan adverteren.
PR en free publicity gaan over hoe je in de media komt en naamsbekendheid krijgt zonder daar advertentiekosten voor te betalen.
Dat lijkt een ingewikkeld verhaal, maar met de juiste hulp en een goed plan wordt het inzichtelijk en krijg je steeds meer aandacht van journalisten en media.

MEMBERSHIPS

& TARIEVEN

 

Zodra je voor een 24-7 presslounge membership hebt gekozen heb je je eigen perscentrum en maak je jouw PR meteen inzichtelijk, betaalbaar en haalbaar. Je kunt je eigen content kunt uploaden, delen met de media en daarna monitoren.

We hebben verschillende memberships zodat je kunt kiezen wat het best bij jouw wensen en doelstellingen past. Je kunt naast je membership altijd extra diensten toevoegen zoals een extra persbericht of meer ruimte op de beeldbank.

 

Een vertrouwensband met de media opbouwen gaat niet over één nacht ijs, daarom zijn onze memberships 12 maanden geldig en je krijgt altijd 1 maand gratis. Zo kunnen we met jouw PR plan werken aan een goede en prettige relatie met de media. Het is een investering waar je jarenlang plezier van hebt. Weet je nog niet precies wat je doelstellingen zijn of heb je nog geen PR plan? bel of mail ons dan, we helpen je graag op weg.

PR in 4 stappen

1. Plaats je content op de beeldbank 

2. Maak een persbericht 

3. Wij sturen je bericht naar onze perscontacten 

4. Monitor het resultaat.