top of page

24-7Presslounge is er voor groeiende bedrijven. Wij maken PR en freepublicity makkelijk, overzichtelijk, betaalbaar en leuk, want dat wordt het vanzelf als je weet hoe het moet en je resultaten ziet.

Ons team bestaat uit professionals met verschillende achtergronden. Ondanks de multidisciplinaire expertises hebben we ook dingen gemeen. Zo zijn we allemaal creatief, behulpzaam en erg down to earth. No Nonense is zo'n beetje onze lijfspreuk. We staan voor een creatieve en duurzame wereld, voor vrijheid, respect en gelijkheid van mens en dier. Daarom supporten we graag merken en designers die hier bewust en op een positieve manier een bijdrage aan willen leveren.

We houden dingen graag eenvoudig, daarom werken we ook met overzichtelijke pakketten en prijzen. We zijn een online platform en veel processen zijn geautomatiseerd, maar Online en Geautomatiseerd betekent niet dat wij een onpersoonlijk bedrijf zijn. In tegendeel, het geeft iedereen meer tijd voor persoonlijk contact en focus. We staan altijd klaar om je te helpen met het schrijven van een persbericht of te adviseren over je PR aanpak.

ABOUT US

& MANIFESTO

HET TEAM

2017%2014%20nov%20Vrouw%20Balans11475%20

         Karin van der Knoop         

Initiator van 24-7presslounge. in 1991 afgesturdeerd aan de AMFI (branding & media styling). Karin heeft ervaring als stylist en producer voor zowel merken als media en kent beide kanten van de PR wereld. Houd van efficiëntie en duidelijke taal, is creatief draait niet om de brei heen. Houd niet van hobbies, maar wel van het bezoeken van musea.

IMG_6852_edited.jpg

                 Patrick Sanou                

Patrick is een ervaren product- en portret fotograaf en is verantwoordelijk voor de technische support van de brand-accounts. Heb je een vraag hierover dan krijg je hem aan de lijn (of mail) om je in no time weer up&running te krijgen. Hij heeft geen tijd voor hobbies zegt hij, maar rijdt wel verdacht vaak motor.

IMG_5066_edited.jpg

          Nilo van der Knoop          

Al afstuderend aan de HKU richting kunst en economie helpt Nilo mee met  het bewaken van de branding en beheert onze social-media kanalen. Haar interesse ligt naast kunst en cultuur ook in sustainability in met name de mode branch. Ze speurt altijd naar leuke merken met een mooi verhaal. Verder is Nilo te vinden waar cultuur en gezelligheid samen komen: festivalletje, concertjes, filmpje pakken of een lezing in Pakhuis de Zwijger...

bottom of page